این مرکز فرهنگی هنری از :  1 دی سال 137۴ در ساختمانی در پارک طریق القدس بستان احداث گردیدو به فعالیت پرداخت .

در حال حاضر این مجموعه دارای   ۹۷۹۸   جلد کتاب در فضایی دلنشین و مطلوب با مساحتی در حدود ۱۷۰ متر مربع دارای سالن کتابخانه جهت مطالعه ی اعضای کودک و نوجوان می باشد.

خدمات مرکز :

اجرای فعالیت های فرهنگی ویژه ی اعضای حقیقی و مجازی

برگزاری کارگاه برخط فن بیان توسط مربی فرهنگی مرکز

بخش مرکز :کتابخانه کودک و نوجوان در مساحت ۱۰۰متر مربع  می باشد.

امکانات ویژه ی مرکز : سالن مطالعه ی کودک و نوجوان /  ۲ کلاس  جهت فعالیت های نقاشی و کاردستی می باشد .

خدمات فراگیر : ندارد .

روز و ساعت فعالیت : مرکز در یک شیفت از ساعت 8 تا 13 دایر می باشد. روزهای زوج برای اعضای دختر و روز های فرد برای اعضای پسر

پرسنل :۳ نیرو ( ا نیروی مربی مسئول فرهنگی 1 نیروی مربی فرهنگی – ۱ نیروی خدمات )

شرایط عضویت : داشتن حداقل سن 6 سال و حداکثر 17 سال و پرداخت شهریه  ۱۲۰۰۰ تومان برای عضویت در مرکز حقیقی

نشانی : استان خوزستان شهرستان دشت آزادگان   بستان – جاده ی ورودی فلکه دوم روبروی صدا و سیما پارک طریق القدس  تلفن : ۰۶۱۳۶۷۷۲۲۷۷ 

مسول مرکز : امیره حویزاوی  

 

 

 

اخبار مرکز: 

                                                                                                              

  • // - 15:53
  • تعداد بازدید: 6495
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
به مناسبت روز شعر و ادب فارسی

سومین رویداد ادبی «فکر بهاران» در فضای مجازی برگزار شد

کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خوزستان، به میزبانی مرکز فرهنگی هنری گتوند، سومین رویداد ادبی «فکر بهاران» را به مناسب روز شعر و ادب فارسی و نکوداشت سید محمدحسین بهجت تبریزی متخلص به شهریار، با حضور دکتر حسینعلی موسی‌زاده، پژوهش‌گر، شاعر و مدرس ادبیات فارسی، در فضای مجازی برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی کانون خوزستان، حسینعلی موسی‌زاده در بخش ابتدایی این نشست به شرح زندگانی علمی و ادبی شهریار پرداخته و از تأثیر این شاعر بر ادبیات معاصر سخن به میان آورد.

او شهریار را شاعری دانست که در اغلب قالب‌های شعر فارسی قلم‌فرسایی کرده و در غزل، توفیقی بیشتر داشته است.

در ادامه‌ی این رویداد ادبی، محتوای اشعار این شاعر مورد بررسی قرار گرفت و رویکرد مذهبی، عرفانی، عاشقانه، تعلیمی و اجتماعی کلیات اشعار شهریار، تحلیل شد.

موسی زاده، منظومه‌ی «حیدربابا یه سلام» را از فاخرترین آثار آذری برشمرد که رنگ و بوی طبیعت و خلق‌وخوی مردم آذری‌زبان را به خوبی نمایان می‌سازد و عنوان کرد: حدود سی هزار بیت از شهریار باقی‌مانده که در دو مجموعه‌ی فارسی و ترکی، جمع‌آوری گشته و از تأثیرگذارترین آثار ادبیات معاصر محسوب می‌شوند.

بر اساس این گزارش، سومین رویداد ادبی «فکر بهاران»، به‌عنوان یکی از ویژه‌ برنامه‌های روز شعر و ادب فارسی و نکوداشت استاد شهریار، با استقبال پرشور اعضا و مربیان مواجه شد و قریب به ۱۲ نفر از اعضای کودک و نوجوان مراکز کانون گتوند، شوش و شوشتر، در آن مشارکت کردند؛ و روز برگزاری، آثار خویش در بخش زیباخوانی غزلیات شهریار را در قالب کلیپ‌های دو دقیقه‌ای به اشتراک گذاشتند.

گفتنی است: این رویداد ادبی با حضور دکتر حسینعلی موسی‌زاده، پژوهش‌گر، شاعر و مدرس ادبیات فارسی، کارشناسان و مربیان مراکز آفرینش‌های ادبی، فرهنگی و هنری و جمع کثیری از اعضای ادبی مراکز کانون پرورش فکری خوزستان، در فضای مجازی برگزار شد.

این ویژه‌نامه با سرپرستی سکینه ظهراب‌زاده، مربی ادبی و نقد و بررسی کلیپ‌های اعضا به کار خود پایان داد.

کلمات کلیدی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت